Gerrit Klein

Mensen tot hun recht laten komen

“Als projectmanager met coachende stijl kan ik goed omgaan met mensen op alle bedrijfsniveaus. Dat is nodig om strategische plannen te laten slagen op de werkvloer.”

“Het is voor mij een prachtige uitdaging om steeds weer de juiste vaardigheden te verbinden aan de juiste mensen. Daar heb je vertrouwen voor nodig van de opdrachtgever. Die zal dat vertrouwen eerder geven aan een senior met bewezen performance dan aan een beginneling. Het is geweldig om ervoor te zorgen dat mensen met hun vaardigheden daadwerkelijk tot hun recht komen in een proces.”

“Er zijn veel geleerde mensen. Maar niet allemaal zijn ze verstandig. Dat begint met goed luisteren. Als oprichter en pater familias van MPM – sinds 1 januari 1999 – heb ik in de jaren die volgden veel geleerd. Door goed te luisteren kan ik vaardigheden van mensen op de werkvloer naadloos koppelen aan mijn MPM-expertise, op een zodanige manier dat één plus één drie wordt. In die synergie kunnen we vervolgens beoordelen wat de juiste aanpak is om het project tot een succes te maken.”
"Aan een plan van aanpak ligt altijd een gedegen analyse ten grondslag."
"Ik wil mensen enthousiasmeren en zoek samenwerking."
"Ik hou van organiseren om te accelereren"