Neem contact op

Opdrachtgevers in de technische industrie die grip willen krijgen op complexe projecten en/of processen kunnen rechtstreeks contact opnemen met een van de aangesloten interim projectmanagers, of eerst advies inwinnen bij Gerrit Klein voor de juiste match.

Interim projectmanagers die grip willen krijgen op hun eigen groei nodigen we graag uit om contact op te nemen met Marcel Veldhuis. Dan kijken we samen of je kunt aansluiten bij MPM business navigators.

BEZOEKADRES

MPM Business Navigators
Varenmos 12
3904 JX, Veenendaal
The Netherlands
T: +31 318-503015

Stel je vraag

Heb je een vraag of wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Vul je hieronder je gegevens in, dan hoor je snel van ons!

Privacyverklaring

Maakt u gebruik van de diensten van MPM Business Navigators, dan maken wij gebruik van uw persoonsgegevens. Dat doen wij op een integere, wettelijk verantwoorde manier. Lees meer over de aard van de persoonsgegevens waarmee wij werken, hoe lang wij die bewaren, in welke uitzonderlijke gevallen wij ze delen met derden en hoe wij ze hebben beveiligd:

Waar vindt u onze vennoten?

Onze Business Navigators zijn verspreid door heel het land. Zo is er altijd een vennoot bij u in de buurt.

MPM Vennoten

Contact bij twijfel

Heeft u onverhoopt aanwijzingen van misbruik van uw persoonsgegevens of wilt u meer informatie over de beveiliging daarvan door MPM, neem dan contact op met ons via de contactgegevens op deze pagina.