Word jij onze nieuwe vennoot?

GROEI & REFLECTIE

Als ervaren (project) manager in de technische industrie wil je blijven groeien. MPM biedt jou daarvoor een inspirerend kader. Wij dagen elkaar uit via coaching, intervisie en reflectie.

CONNECTIE & VOORUITGANG

Samen kom je verder dan alleen. MPM’ers helpen en inspireren elkaar graag. Wij delen onze kennis, kwaliteiten en contacten met elkaar. Jouw expertise wordt zo alleen maar rijker.

RESULTAAT

Een complexe opdracht ga je niet uit de weg. Je bent resultaatgericht. Zaken als communicatie en administratie pakken we samen op, zodat we individueel kunnen focussen op de resultaten voor onze klanten.

Veel gestelde vragen

Waar moeten vennoten aan voldoen?

Een MPM-vennoot is een ervaren senior projectmanager met een bewezen trackrecord in de proces- en technische industrie. MPM’ers zijn gedreven, resultaatgericht en hebben een positieve ‘can do’-mentaliteit.
Daarnaast hebben ze het vermogen om mensen te verbinden en te inspireren. Ze willen zichzelf blijven ontwikkelen en zien in MPM business navigators de perfecte omgeving om hun ambities waar te maken.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR VENNOTEN?

Bij MPM helpen we elkaar groeien. We delen onze kennis en ons netwerk. We inspireren elkaar en we kunnen bij elkaar terecht om een casus te bespreken. Want twee weten altijd meer dan één. Ook delen we bedrijfskosten. Voor communicatie en administratie bijvoorbeeld; dat scheelt je ook veel werk. De enige voorwaarde is actieve deelname aan enkele gezamenlijke activiteiten. Daarvoor kies je ook juist voor MPM!

HOE KAN IK KENNIS INBRENGEN EN OPHALEN?

Jaarlijks organiseren we een aantal inspirerende vennotenvergaderingen. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken we actuele thema’s en concrete projecten om zo kennis, ervaring en visie uit te wisselen. Daarnaast kun je ad-hoc sparren met een van de mede-vennoten. Zo zorgen we er samen voor dat we blijven groeien, als organisatie én individu.

Neem contact met ons op

Hebben we je interesse gewekt om jouw senior expertise in te brengen in een vennootschap waarin we elkaar de ruimte geven om te groeien? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij gaan graag met je in gesprek.

TELEFOON

+31 (318) 503015

Email

info@businessnavigators.nl