Word jij onze nieuwe vennoot?

GROEI & REFLECTIE

Als ervaren (project) manager in de technische industrie wil je blijven groeien. MPM biedt jou daarvoor een inspirerend kader. Wij dagen elkaar uit via coaching, intervisie en reflectie.

CONNECTIE & VOORUITGANG

Samen kom je verder dan alleen. MPM’ers helpen en inspireren elkaar graag. Wij delen onze kennis, kwaliteiten en contacten met elkaar. Jouw expertise wordt zo alleen maar rijker.

RESULTAAT

Een complexe opdracht ga je niet uit de weg. Je bent resultaatgericht. Zaken als communicatie en administratie pakken we samen op, zodat we ons individueel kunnen focussen het resultaat van de klant.

Veel gestelde vragen

WAT IS EEN MPM VENNOOT?

Een MPM-vennoot is een onafhankelijke senior projectmanager die al een mooie trackrecord heeft in de proces- en technische industrie. Die zich wil ontwikkelen en wil inspireren. En die daarvoor MPM business navigators als een uitgelezen kans ziet.

WAT ZIJN EVENTUELE VERPLICHTINGEN?

Als vennoot heb je een ‘can do’-mentaliteit, weet je te verbinden en ben je gewend om resultaatgericht te werken. De jaarlijkse vennootbijeenkomsten zijn een verplichting die je graag aangaat. Verder delen we de bedrijfskosten die we met elkaar maken.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Bij MPM helpen we elkaar groeien. We delen onze kennis en ons netwerk. We inspireren elkaar en we kunnen bij elkaar terecht om een casus te bespreken. Want twee weten altijd meer dan één.

HOE KAN IK MIJN KENNIS INBRENGEN OF KENNIS OPHALEN?

Jaarlijks organiseren we een aantal inspirerende vennotenvergaderingen. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken we actuele thema’s en concrete projecten om zo kennis, ervaring en visie uit te wisselen. Daarnaast kun je ad-hoc sparren met een van de medevennoten. Zo zorgen we er samen voor dat we blijven groeien, als organisatie én individueel

Neem contact met ons op

Hebben we je interesse gewekt om jouw senior expertise in te brengen in een vennootschap waarin we elkaar de ruimte geven om te groeien? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij gaan graag met je in gesprek.

TELEFOON

+31 (318) 503015

Email

info@businessnavigators.nl