Jeroen Kroese associate trainer Onsite Academy

Onze senior kwaliteiten worden opgemerkt. Niet alleen door opdrachtgevers die aan onze business navigators vaak complex project- of programmamanagement toevertrouwen. Maar ook door kennisinstituten. Zo is onze vennoot Jeroen Kroese sinds enige tijd als associate trainer verbonden aan de Onsite Academy. “Ik train kersvers afgestudeerde technici op persoonlijke en managementvaardigheden.”

Eerste ervaring

Een goed idee hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. De Onsite Academy laat dat zien. Jonge mensen, met een bachelordiploma op zoek naar hun eerste baan in de technische wereld, kunnen trainee worden bij de Onsite Academy. Zij worden gedetacheerd bij grote technische bedrijven, waar zij hun eerste ervaring opdoen. Eén keer in de vier à zes weken komen zij terug om trainingen en workshops te volgen.

Talentplan

Jeroen: “De Onsite Academy is een van de bedrijven verbonden aan de Ranger Groep, waarvoor ik al langer assessments uitvoer. De Ranger groep is een conglomeraat van bedrijven gericht op integrale HR-dienstverlening. Ik werd benaderd vanuit Onsite om mede vorm te geven aan het Onsite Talent Plan. In het kader daarvan verzorg ik nu diverse workshops en trainingen. Die zijn alle gericht op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit.” Dat ze bij de Onsite Academy de inzet van Jeroen Kroese waarderen, blijkt wel uit de lovende introductie van onze vennoot op hun website.

Skills oefenen

“Het leuke van dit concept is dat je jongen mensen de kans geeft om hun eerste ervaringen op te doen bij een toonaangevend bedrijf. Daar zijn ze natuurlijk hartstikke bij gebaat. De jonge mensen staan op de payroll van Onsite en de detacheerder brengt voor hen een uurtarief in rekening. Zij zijn dan wel verplicht om zich de komende twee jaar als trainee verder te laten vormen. Daar ligt mijn betrokkenheid. Ik leer hun hoe zij bijvoorbeeld op een goede manier invloed kunnen uitoefenen. Hoe ze conflicten kunnen hanteren. Wat er komt kijken bij succesvol projectmanagement. En zo nog een aantal dingen meer. Die skills hebben zij in hun opleiding niet of nauwelijks gehad. Maar op de werkvloer zijn ze essentieel.”

Spin-offs

“MPM Business Navigators heeft een prima relatie met Onsite. Als business navigators beschikken wij over een ruime expertise. Die breng ik in de trainingen in. Zowel voor Onsite als voor MPM levert de samenwerking mooie mogelijkheden op om de dienstverlening aan klanten te kunnen vergroten of uitbreiden.