Loek Wisseborn

Ambitieuze doelen stellen en vertrouwen geven

 

_DSC0582Loek“Door mensen te enthousiasmeren, aan te jagen, de samenwerking te zoeken en vertrouwen te geven, komt vaak iets moois op gang dat bijdraagt aan de oplossing van het probleem of aan een organisatievernieuwing.”

“Sinds 1 januari 2012 ben ik MPM-vennoot. Een business navigator en daarmee een onafhankelijke gids naar succes. Ik kijk vanuit mijn expertise naar waar de prioriteiten moeten liggen, zonder daarbij afstand te creëren tot de opdracht of de opdrachtgever. Gaandeweg het proces word ik minder de navigator, de sherpa, en meer de coach en procesbegeleider die zichzelf uiteindelijk overbodig maakt.”

“Ik ben betrokken bij een organisatie. Mensen zijn vaak verrast dat ik interimmer ben. Mijn motivatie en betrokkenheid worden erg gewaardeerd. Ik kijk naar wat binnen een organisatie mogelijk is. Dat onderscheidt mij. Jouw probleem is mijn probleem. Daarbij stel ik samen met de mensen haalbare, ambitieuze doelen vast. Om ze vervolgens het vertrouwen te geven dat hen tot waardevolle dingen aanzet.”

 

Loek Wisseborn op LinkedIn