Referenties

 • MPM zet internationale ervaring in voor NewMotion

  MPM zet internationale ervaring in voor NewMotion

  MPM business navigator Emile Baltussen brengt zijn senior expertise in bij NewMotion, een jong bedrijf dat zich richt op full service providing van elektrische auto's.

  Lees meer
 • Ontwikkeltraject turbomotoren

  Ontwikkeltraject turbomotoren

  Wat deed MPM business navigator Erik Woerdeman om deze auto op de markt te krijgen? Hij voerde met succes een projectmanagementtraject uit voor Mitsubishi Turbochargers en Engines Europe (MTEE). 

  Lees meer
 • System integration superjachten

  System integration superjachten

  Voor de businessline Maritiem van Alewijnse voerde MPM'er Anita Oosterbeek het projectmanagement over de system integration op superjachten.

  Lees meer
 • Assetmanagement winstgevend

  Assetmanagement winstgevend

  Een ongeplande stop in het productieproces wil niemand. Bij een grote voedingsmiddelenproducent rolde MPM daarom een assetmanagementsysteem uit dat tot minder frustraties én winst leidde.

  Lees meer
 • MPM vertrouwd in Azië

  MPM vertrouwd in Azië

  Voor Heineken begeleidde MPM de bouw van een brouwerij in Myanmar (Birma). De cultuurverschillen zijn dieper dan gedacht. Onze business navigator weet ermee om te gaan.

  Lees meer
 • Europese of Chinese machines

  Europese of Chinese machines

  MPM begeleidde de bouw van een Heineken-brouwerij in China. Wij deden onderzoek naar de concurrentiepositie van Chinese machines voor de afvullijnen.

  Lees meer
 • Foodsector, zand in de machine

  Foodsector, zand in de machine

  MPM is niet te benauwd om op een trein te springen die dreigt te ontsporen. Zo ook in de foodsector, waar de engineering, inkoop, assemblage en installatie van een machine totaal vastliep.

  Lees meer
 • Soft skills, harde resultaten

  Soft skills, harde resultaten

  Controle houden is inherent aan managen. Maar de invloed van de sturende manager is relatief beperkt. Afstand nemen en bouwen op de goede mensen levert vaak harde resultaten.

  Lees meer
 • Operational set-up bepalend voor productieresultaat

  Operational set-up bepalend voor productieresultaat

  Een nieuwe productielijn kan tot tegenvallende resultaten leiden. Vaak schoot de operational set-up in dit investeringsproject tekort. MPM heeft daar wel oog voor en kan dit ook alsnog op orde brengen.

  Lees meer
 • Maintenance in olie-industrie

  Maintenance in olie-industrie

  MPM bracht in tien maanden de afdeling Maintenance @ Reliability van Cargill Refined Oils Europe naar een hoger plan. Een overspend van 20 procent werd tot 0 gereduceerd.

  Lees meer
 • MPM levert brouwerijen gespecialiseerde kennis

  MPM levert brouwerijen gespecialiseerde kennis

  Voor Heineken begeleidt MPM wereldwijd het opstarten van brouwerijen. De techniek en standaarden kennen wij. We kunnen omgaan met culturele verschillen.

  Lees meer
 • Advanced technology

  Advanced technology

  MPM managede bij een multinational in advanced technology de ontwikkeling van een geheel nieuw systeem. Van productontwerp tot het opstarten van de serieproductie.

  Lees meer