Over ons

Collectief van professionals

MPM Business Navigators is een vennootschap onder firma (VOF). Deze bestaat momenteel uit vijftien vennoten. Seniors van 40 jaar of ouder met een prachtige staat van dienst. Als vennoten functioneren wij volledig zelfstandig bij onze opdrachtgevers in onder andere de technische industrie. Daar zetten wij onze expertise in om een strategische opgave te vertalen naar de operatie. Tegelijkertijd maken wij als vennoten dankbaar gebruik van de mogelijkheden die een collectief als MPM Business Navigators biedt.  

 

Kennissignatuur

In dat collectief brengen wij onze eigen kennissignatuur in. Wij zijn sparringpartners van elkaar. Helpen elkaar wanneer wij die ene specifieke kennis nodig hebben bij een project. Onze opdrachtgevers herkennen de meerwaarde daarvan. In complexe, samengestelde projecten huren zij waar nodig graag meerdere business navigators in, omdat zij weten dat wij pas afscheid nemen wanneer een oplossing is geïmplementeerd. Wanneer alles werkt conform de doelstellingen. 

 

Kennisdeling en feedback

Kennisdeling en feedback zijn binnen MPM Business Navigators belangrijke doelstellingen. Op iedere vennotenvergadering staat een casus van een van de vennoten centraal. In een sfeer van gezelligheid en met humor wordt zo'n casus uitgediept, waarbij wij allen de eigen kennissignatuur inbrengen. Dergelijke constructieve casusbesprekingen maken het vennootschap tot een voorrecht. Indirect plukken onze opdrachtgevers daarvan de mooie vruchten.

 

Individuele business navigator

Individueel is elke business navigator strategisch en analytisch sterk ontwikkeld. Ieder staat met beide benen op de werkvloer, is communicatief vaardig, kan goed luisteren en heeft een scherp observatievermogen. Met een hands-on mentaliteit zorgen wij dat opdrachten naar tevredenheid worden geïmplementeerd.

 

Teamspelers

Niet alleen individueel maar ook als team kunnen wij meerwaarde bieden binnen de technische industrie. Alle business navigators zijn echte teamspelers en prima op elkaar ingespeeld. Gecombineerd met de brede expertise zorgt dat voor korte inwerktijden. De opdrachtgever heeft onmiddellijk profijt van onze inbreng. In grote gecompliceerde projecten kunnen wij op de juiste momenten de passende expertise inzetten. Opdrachtgevers kunnen zo'n complex project dan ook met een vertrouwd gevoel uit handen geven aan MPM.