MPM Business Navigators: klaar voor de toekomst

28-04-2017

Een geheel andere huisstijl, een gloednieuwe website. En toch nog steeds herkenbaar voor al onze opdrachtgevers in de technische industrie. MPM Business Navigators is duidelijk klaar voor de toekomst.

_DSC0283

Moderne dienstverlener

Wij profileren ons graag als een moderne dienstverlener met inmiddels veertien vennoten. Ieder met een bewezen staat van dienst. De persoonlijke LinkedIn-accounts laten dit overtuigend zien. De veertien vennoten dragen met hun expertise graag bij aan de profilering van MPM als een dienstverlener die de opdrachtgever verder helpt.

Klantgericht

Ons logo toont drie letters: MPM. De middelste letter onderscheidt zich qua kleur en formaat. Niet zo vreemd, want die P staat voor ‘people’. MPM is klantgericht in een wereld van machines en management. Al vijftien jaar bieden we daar veel toegevoegde waarde. In dat alles staat voor ons de relatie met de opdrachtgever en probleemeigenaar centraal. Wij nemen pas afscheid wanneer het probleem is opgelost en de opdrachtgever verder is geholpen. U leest daarover veel meer onder Referenties, Werkwijze en Diensten.